Op zoek naar kinderdagverblijf ter overname?

kinderdagverblijf ter overname
Laptop Stand voor 2495, MegaGadgets.
Deze laptop accessoires is multifunctioneel en is overal voor te gebruiken. Check films vanuit je bed, werk thuis op de bank of werk zonder kramp achter je bureau. De laptop houder is heeft compleet verstelbare poten door de verstelbare 360 graden knoppen.
prince 2 practitioner
Overnames Unieko.
Wij zoeken ter overname een kinderdagverblijf in de regio Poppel, Ravels, Lommel. Voor verdere info gaarne telefonisch contact. Wij zijn reeds eigenaar van een goedlopend Kdv in Nederland maar gaan ons prive vestigen in Poppel. Overname te Deurne in Antwerpen sinds 04-02-2018.
overname kinderdagverblijf amsterdam
Bedrijfsovernames Zakelijke transacties Tweedehands.nl.
Universeel Garagebedrijf / APK station ter overname Het bedrijf is al 6 jaar gevestigd op een bekend industrie terrein met veel aanloop, diverse garages en een automaterialen shop. De garage is RDW erkend alle apparaten zijn weer opnieuw gekeurd dus bij overname direct doorstarten.
vloerkleed
Bedrijfsovernames Zaken en Transacties Speurders.nl.
Horecawinkelmakelaars biedt een ruim opgezette cafetaria/lunchroom te koop aan, dat is gelegen in h. 4 dagen geleden Haarlem Noord-Holland. Cafetaria / Eetcafé ter overname aangeboden te Zoetermeer. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte cafetaria met een apart eetc.
Incassobureau
overname kinderdagverblijf amsterdam.
Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Holland. Algemeen Kinderdagverblijf beschikt over vergunning voor 18 kindplaatsen. Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname Exploitaties en Overnames Marktplaats.nl. Help en info. Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname.
Kinderopvang Amberrosia vestigt zich naast speelparadijs Ballorig Franchise Plus.
De vestiging in Emmen zal worden gerund door franchisenemer Karin Mantingh: Ik heb al wel vaker gedacht aan een kleinschalig kinderdagverblijf, maar ik wilde het anders dan anderen. Ik wil veel ruimte voor de kinderen waarin ze veel kunnen bewegen en tegelijkertijd een huiselijke sfeer krijgen waarin de kinderen zich thuis en veilig voelen.
Kinderdagverblijf Noord-Holland 61755 Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Goedlopend, klein kinderdagverblijf in Amsterdam-Zuid ter overname aangeboden vanwege emigratie. Kenmerkend is de gezellige huiskamersfeer. Inclusief 7 PTE medewerkers en 1 huurpand. Maximaal te benutten capaciteit is 23 kinderen. Winst en omzet kunnen toenemen als capaciteit nog beter benut wordt.
Copyright kinderliedjes.overtuin.net.
De bladmuziek op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik met kindjes thuis of op een kinderdagverblijf, NIET ter overname voor websites die liedjes verzamelen, of voor commerciële websites vol advertenties. De muziekbalkjes heb ik eigenhandig, nootje voor nootje, gemaakt.
Kinderopvang, kopen, verkopen, Dienstverlening, Kinderdagverblijven, Noord-Holland.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm. Kinderopvangorganisatie in Amsterdam West ter overname aangeboden. Kinderopvang bestaat uit een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Locatie beschikt over de nodige vergunningen en heeft een erkenning voor kinderdagverblijf 32 kindplaatsen en buitenschoolse opvang 19 kindplaatsen.
Winkel-huur. Untitled.
Thans wordt er in de straat een hotel gebouwd waar in de winkelplint een filiaal van de discountsupermarkt LIDL zich zal vestigen. De ruimte is voorzien van een keurig toilet met wastafel, pantry en centrale verwarmingsinstallatie welke ter overname wordt aangeboden.

Contacteer ons