Op zoek naar overname kinderdagverblijf?

overname kinderdagverblijf
Overname Fris! Kinderdagverblijven door PuckCo Puck Co Kinderopvang.
locaties in Rheden en Rozendaal verandert er voorlopig niets ten opzichte van de huidige situatie. Herbert Prins, directeur / bestuurder van Kindercentra PuckCo: Door de overname van de locaties verstevigen wij onze positie in Rheden en Rozendaal en sluit het werkgebied van PuckCo nog beter op elkaar aan.
webshop overname
Vind ter overname in Exploitaties en Overnames op Marktplaats.nl.
Ter overname aangeboden ruime kapsalon overname vraagprijs39500: huurprijs 1880: oppervlakte280: vierkante meter kapsalon bestaat 5 jaar ruime salon met meerdere aparte kamers en een aparte schoonheidssalon voorzien van alle benodigd inventaris wordt verkocht wegens het niet kunnen voortzetten van het bedrijf.
Overname Lening
Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 35 kindplaatsen regio N. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Het kinderdagverblijf is een particulier bedrijf B.V. dat sinds 2010 is gevestigd in de regio Midden-Brabant.
horeca overname
Overname opvangvoorziening Gemeente Amsterdam.
Als dit vestigingsnummer niet wordt of kan worden overgedragen, dan is er geen sprake van een overname, maar van een nieuw kindercentrum op een bestaande locatie. Wordt niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan? Dan kan het LRKP-nummer niet worden overgenomen. U kunt dan nog steeds wel een aanvraag doen, maar dan op een aanvraagformulier. De gemeente kan hierop alleen positief besluiten als de oude houder tegelijkertijd een wijzigingsformulier indient voor beƫindiging van de exploitatie. Dat een kindercentrum al bestaat, betekent niet automatisch dat alle vergunningen nog steeds in orde zijn. Het is mogelijk dat in de tussentijd de situatie of de regelgeving is gewijzigd, of dat de geregistreerde houder aanpassingen heeft aangebracht, waarvoor eigenlijk een vergunning had moeten worden aangevraagd. Vergunningen die van belang zijn voor een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang zijn.:
Overname Lening
24/7 kleinschalig kinderdagverblijf te koop aangeboden.
add_circle Strategische koper voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf. Kleinschalig 24/7 kinderdagverblijf te koop aangeboden Midden van het land Dit kinderdagverblijf is gegroeid van gastouderopvang naar volwaardig kinderdagverblijf. Het is een uniek huiselijke representatieve inrichting kinderparadijs met zeer goed profesionele bedrijfsvoering.
Overname Lening
Kinderdagverblijf Groningen Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Ter overname aangeboden: een kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen in de regio Zuid-Holland. Algemeen: Het kinderdagverblijf besc.
Kinderdagverblijf / BSO ter overname gezocht via Brookz.
Een onderneming met meerdere kinderdagverblijven, die met behoud van enige zelfstandigheid worden aangestuurd. De huidige onderneming heeft een omzet tussen 4.000.000 en 6 000.000. Online marketing bedrijven/klantenportfolio's.' Niet locatie gebonden vanaf 25.000 Gezocht. Op het gebied van de optimalisatie van AdWords campagnes. West-Nederland vanaf 200.000 Gezocht. Overname op termijn. Kinderdagverblijf in West-Nederland.
Kinderdagverblijf kopen of verkopen kinderopvang te koop overname gastouderbureau.
Voor de mogelijkheden kijk op Bedrijventekoop.nl. Je treft hier een aanbod van bedrijven in alle regios: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Flevoland of Noord-Holland. Op zoek naar een kinderdagverblijf ter overname? Of wil je juist verkopen?

Contacteer ons