Resultaten voor kinderdagverblijf overnemen

kinderdagverblijf overnemen
Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Kinderdagverblijf in Amsterdam. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 35 kindplaatsen regio N. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Het kinderdagverblijf is een particulier bedrijf B.V.
adwords
Overname opvangvoorziening Gemeente Amsterdam.
Het is mogelijk dat in de tussentijd de situatie of de regelgeving is gewijzigd, of dat de geregistreerde houder aanpassingen heeft aangebracht, waarvoor eigenlijk een vergunning had moeten worden aangevraagd. Vergunningen die van belang zijn voor een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang zijn.:
hp elitebook refurbished
extra-informatie Kinderdagverblijf te koop aangeboden in Noord Brabant.
Gerelateerde onderwerpen: Kinderdagverblijf te koop aangeboden in Noord Brabant Kinderdagverblijf te koop gevraagd in Noord Brabant Kinderdagverblijf verkopen in Noord Brabant Bedrijf verkopen bedrijfsovernames bedrijfsovername bedrijf te koop gevraagd bedrijf te koop aangeboden bedrijven te koop gevraagd bedrijven te koop aangeboden bedrijfsoverdracht bedrijfsopvolging bedrijf overnemen zaak overnemen.
piercing mania
Kinderdagverblijf Groningen Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Ter overname aangeboden: een kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen in de regio Zuid-Holland. Algemeen: Het kinderdagverblijf besc.
Overname en Due Diligence Een initiatief van Stichting Kinderopvang In Control!
De gemeente had de situatie beoordeeld en volgens het bestemmingsplan bleek dat het niet toegestaan was om in dit voormalige winkelpand een kinderdagverblijf te runnen. Op last van dwangsom moest Marieke toen met spoed op zoek naar een andere ruimte, met alle onrust en kosten van dien.
Kinderdagverblijf / BSO ter overname gezocht via Brookz.
BEKIJK HELE PROPOSITIE Klik hier om in te loggen. Kinderdagverblijf / BSO. Eventueel met meerdere vestigingen. De gezochte onderneming. Kinderdagverblijven kinderdagverblijf en BSO die aan te sluiten zijn op de bestaande organisatie van de koper. Ondernemingen met meerdere vestigingen zijn bespreekbaar.
Vind ter overname in Exploitaties en Overnames op Marktplaats.nl.
Ter overname aangeboden ruime kapsalon overname vraagprijs39500: huurprijs 1880: oppervlakte280: vierkante meter kapsalon bestaat 5 jaar ruime salon met meerdere aparte kamers en een aparte schoonheidssalon voorzien van alle benodigd inventaris wordt verkocht wegens het niet kunnen voortzetten van het bedrijf.
24/7 kleinschalig kinderdagverblijf te koop aangeboden.
add_circle Strategische koper voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf. Kleinschalig 24/7 kinderdagverblijf te koop aangeboden Midden van het land Dit kinderdagverblijf is gegroeid van gastouderopvang naar volwaardig kinderdagverblijf. Het is een uniek huiselijke representatieve inrichting kinderparadijs met zeer goed profesionele bedrijfsvoering.
Kinderdagverblijf kopen of verkopen kinderopvang te koop overname gastouderbureau.
Missie en visie. Kinderdagverblijf / kinderopvang / gastouderbureau. Kinderdagverblijf / kinderopvang / gastouderbureau kopen of verkopen? Ligt jouw passie bij kinderen en zou je graag eigenaar zijn van een eigen kinderopvang of gastouderbureau? Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor kinderopvang.

Contacteer ons