Op zoek naar kinderdagverblijf ter overname amsterdam?

kinderdagverblijf ter overname amsterdam
Vind amsterdam in Exploitaties en Overnames op Marktplaats.nl.
Het is een winstgevende kinderdagverblijf, met de bijbehorende vergunning en geplaatste kinderen. Omzet per jaar is tussen 450.00 En 550.000, Verkoopprijs is inclusief. Wasserij ter overname in hartje centrum Amsterdam. Wasserij ter overname in hartje centrum amsterdam details huur: 2.700, Overname: 75.000, Makelaar kosten: 2 maanden huur borgstelling: 3 maanden huur location: amsterdam centrum beschrijving: complete wasserette met mangel, wasmachines en drogers.
tanden bleken noord holland
Kinderdagverblijf / BSO ter overname gezocht via Brookz.
Kinderdagverblijven kinderdagverblijf en BSO die aan te sluiten zijn op de bestaande organisatie van de koper. Ondernemingen met meerdere vestigingen zijn bespreekbaar. Bij voorkeur is de onderneming gevestigd in het midden en westen van het land. Het gezochte bedrijf behaalt een omzet tussen de 1.000.000 en 2.500.000 op jaarbasis en heeft tussen de 5 en 20 medewerkers in dienst. Koper is niet geïnteresseerd in onroerend goed. Een onderneming met meerdere kinderdagverblijven, die met behoud van enige zelfstandigheid worden aangestuurd. De huidige onderneming heeft een omzet tussen 4.000.000 en 6 000.000. 020 303 87 30. Science Park 400. 1098 XH Amsterdam.
siemens wasmachine
Ter overname kinderdagverblijf amsterdam Vastgoed in Amsterdam Mitula Woning.
Interessante gegevens over Ter Overname Kinderdagverblijf Amsterdam. 100% van de Woningen te koop heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Ter Overname Kinderdagverblijf Amsterdam 625, foto's. Het meest gezochte aantal kamers in Amsterdam is 5, gevolgd door 2 en 6 ruimtes.
seiko horloge
Kinderdagverblijf in Amsterdam Noord-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Missie en visie. Kinderdagverblijf in Amsterdam. Te koop aangeboden. Soort bedrijf: Kinderdagverblijf. Omzet indicatie: 100.000 250.000. Resultaat voor belasting: 0 100.000. Indicatie overnamebedrag: 100.000 250.000. Aantal medewerkers in FTE: 5. Bedrijfshistorie / achtergrond. Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Holland.
Microsoft Access
Kinderopvangorganisatie ter overname aangeboden Brookz.
KDV en BSO. Deze onderneming in kinderopvang is gevestigd in de omgeving van Amsterdam en biedt de diensten van dagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang. Er zijn 6 groepen voor kinderopvang met 86 kindplaatsen en 4 buitenschoolse opvanggroepen met 66 kindplaatsen.
Uw bedrijf verkopen? Kinderdagverblijf en BSO te koop gevraagd omgeving Amsterdam.
Kinderdagverblijf en BSO te koop gevraagd omgeving Amsterdam. Regio: Vanuit amsterdam /een straal van 15 km. KP9584 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk. Contact met deze kandidaat. Er wordt een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal gezocht ter overname. Het aantal groepen is minimaal 10.
Kinderdagverblijf Amsterdam Noord-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Kom in beeld als specialist. Voor jou geselecteerde profielen. Kinderdagverblijf in Amsterdam. Te koop aangeboden Dienstverlening. Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Holland. Algemeen Kinderdagverblijf beschikt over vergunning voor 18 kindplaatsen.
Kinderopvang, kopen, verkopen, Dienstverlening, Kinderdagverblijven, Noord-Holland.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm. Kinderopvangorganisatie in Amsterdam West ter overname aangeboden. Kinderopvang bestaat uit een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Locatie beschikt over de nodige vergunningen en heeft een erkenning voor kinderdagverblijf 32 kindplaatsen en buitenschoolse opvang 19 kindplaatsen.
Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname Exploitaties en Overnames Marktplaats.nl.
Help en info. Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Zakelijke goederen. Exploitaties en Overnames. Snackbar/broodjeszaak Amsterdam ter overname. 65.00000, Amsterdam, NH. Winkelruimte ter overname in hartje centrum Amsterdam.

Contacteer ons