Resultaten voor ter overname kinderdagverblijf

ter overname kinderdagverblijf
Overname en Due Diligence Een initiatief van Stichting Kinderopvang In Control!
Het komt nu op ondernemen aan, dus zorg dat u in control komt en blijft! Overname en Due Diligence. Geplaatst op 29 oktober 2012 door Ilmar Woldring. Stel: u bent ondernemer in de kinderopvangbranche en hebt een goedlopende onderneming. Een kinderdagverblijf bij u in de buurt komt te koop; een buitenkans om uw activiteiten uit te breiden doet zich voor.
bing
Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Kinderdagverblijf in Amsterdam. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 35 kindplaatsen regio N. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Het kinderdagverblijf is een particulier bedrijf B.V.
Millers
Kinderopvang, kopen, verkopen, Dienstverlening, Kinderdagverblijven, Noord-Holland.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm. Kinderopvangorganisatie in Amsterdam West ter overname aangeboden. Kinderopvang bestaat uit een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Locatie beschikt over de nodige vergunningen en heeft een erkenning voor kinderdagverblijf 32 kindplaatsen en buitenschoolse opvang 19 kindplaatsen.
buddha to buddha nathalie
Kinderdagverblijf / BSO ter overname gezocht via Brookz.
De huidige onderneming heeft een omzet tussen 4.000.000 en 6 000.000. Online marketing bedrijven/klantenportfolio's.' Niet locatie gebonden vanaf 25.000 Gezocht. Op het gebied van de optimalisatie van AdWords campagnes. West-Nederland vanaf 200.000 Gezocht. Overname op termijn. Kinderdagverblijf in West-Nederland. West-Nederland vanaf 200.000 Gezocht.
handwikkelfolie
Vind ter overname in Exploitaties en Overnames op Marktplaats.nl.
Ter overname aangeboden ruime kapsalon overname vraagprijs39500: huurprijs 1880: oppervlakte280: vierkante meter kapsalon bestaat 5 jaar ruime salon met meerdere aparte kamers en een aparte schoonheidssalon voorzien van alle benodigd inventaris wordt verkocht wegens het niet kunnen voortzetten van het bedrijf.
Speurders.nl: Kinderdagverblijf te koop aangeboden Zuid Holland.
Levering: Ophalen of Verzenden. Omschrijving: Kinderdagverblijf te koop aangeboden Zuid Holland Eigenaar" is flexibel qua financiering en kan zelf de medewerkers meenemen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden.
extra-informatie SUCCESVOL KDV MET BSO TE KOOP AANGEBODEN in Flevoland, bedrijf verkopen, bedrijf kopen, bedrijfsovername, bedrijf te koop, kinderdagverblijf te koop, buitenschoolse opvang te koop aan
KDV te koop en BSO te koop aangeboden. Zeer succesvol kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar. Achter de schermen. Dit succesvolle KDV / deze BSO staat te koop aangeboden vanwege ambities van de huidige ondernemer.
Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname Exploitaties en Overnames Marktplaats.nl.
Help en info. Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Zakelijke goederen. Exploitaties en Overnames. Snackbar/broodjeszaak Amsterdam ter overname. 65.00000, Amsterdam, NH. Winkelruimte ter overname in hartje centrum Amsterdam.
Kinderopvangorganisatie ter overname aangeboden Brookz.
De huidige ondernemer wil deze onderneming verkopen om zijn tijd vrij te maken voor andere activiteiten waarmee hij inmiddels een aanvang heeft genomen. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers maar ook MBI kandidaten met voldoende eigen middelen en kennis van deze markt zijn welkom om te reageren.
Kinderdagverblijf kopen of verkopen kinderopvang te koop overname gastouderbureau.
Voor de mogelijkheden kijk op Bedrijventekoop.nl. Je treft hier een aanbod van bedrijven in alle regios: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Flevoland of Noord-Holland. Op zoek naar een kinderdagverblijf ter overname? Of wil je juist verkopen?

Contacteer ons