Meer resultaten voor ter overname kinderdagverblijf

ter overname kinderdagverblijf
Overname en Due Diligence Een initiatief van Stichting Kinderopvang In Control!
Het komt nu op ondernemen aan, dus zorg dat u in control komt en blijft! Overname en Due Diligence. Geplaatst op 29 oktober 2012 door Ilmar Woldring. Stel: u bent ondernemer in de kinderopvangbranche en hebt een goedlopende onderneming. Een kinderdagverblijf bij u in de buurt komt te koop; een buitenkans om uw activiteiten uit te breiden doet zich voor.
boomstamtafel
Kinderdagverblijf met 16 kindplaatsen Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Kinderdagverblijf in Amsterdam. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen in de regio Noord-Hollan. Kinderdagverblijf met 35 kindplaatsen regio N. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Het kinderdagverblijf is een particulier bedrijf B.V.
eiken tafel op maat
Kinderopvang, kopen, verkopen, Dienstverlening, Kinderdagverblijven, Noord-Holland.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm. Kinderopvangorganisatie in Amsterdam West ter overname aangeboden. Kinderopvang bestaat uit een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Locatie beschikt over de nodige vergunningen en heeft een erkenning voor kinderdagverblijf 32 kindplaatsen en buitenschoolse opvang 19 kindplaatsen.
mok bedrukken
Kinderdagverblijf / BSO ter overname gezocht via Brookz.
Eventueel met meerdere vestigingen. Kinderdagverblijven kinderdagverblijf en BSO die aan te sluiten zijn op de bestaande organisatie van de koper. Ondernemingen met meerdere vestigingen zijn bespreekbaar. Bij voorkeur is de onderneming gevestigd in het midden en westen van het land.
vloerkleed
Vind ter overname in Exploitaties en Overnames op Marktplaats.nl.
Gratis Web winkel ter overname! Prachtige web winkel ter overname aangeboden. Bij overname van de voorraad, gratis Winkel is startklaar is nieuw huidverzorging en aanverwante artikelen vaste kosten per jaar slechts 250, slechts kleine opslagruimte nodig overname slechts 3750, incl.
Speurders.nl: Kinderdagverblijf te koop aangeboden Zuid Holland.
Levering: Ophalen of Verzenden. Omschrijving: Kinderdagverblijf te koop aangeboden Zuid Holland Eigenaar" is flexibel qua financiering en kan zelf de medewerkers meenemen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden.
extra-informatie SUCCESVOL KDV MET BSO TE KOOP AANGEBODEN in Flevoland, bedrijf verkopen, bedrijf kopen, bedrijfsovername, bedrijf te koop, kinderdagverblijf te koop, buitenschoolse opvang te koop aan
KDV te koop en BSO te koop aangeboden. Zeer succesvol kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar. Achter de schermen. Dit succesvolle KDV / deze BSO staat te koop aangeboden vanwege ambities van de huidige ondernemer.
Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname Exploitaties en Overnames Marktplaats.nl.
Help en info. Kinderdagverblijf in Amsterdam ter overname. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Zakelijke goederen. Exploitaties en Overnames. Snackbar/broodjeszaak Amsterdam ter overname. 65.00000, Amsterdam, NH. Winkelruimte ter overname in hartje centrum Amsterdam.
Kinderopvangorganisatie ter overname aangeboden Brookz.
De huidige ondernemer wil deze onderneming verkopen om zijn tijd vrij te maken voor andere activiteiten waarmee hij inmiddels een aanvang heeft genomen. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers maar ook MBI kandidaten met voldoende eigen middelen en kennis van deze markt zijn welkom om te reageren.
Kinderdagverblijf kopen of verkopen kinderopvang te koop overname gastouderbureau.
Missie en visie. Kinderdagverblijf / kinderopvang / gastouderbureau. Homepage / Kinderdagverblijf. Kinderdagverblijf / kinderopvang / gastouderbureau kopen of verkopen? Ligt jouw passie bij kinderen en zou je graag eigenaar zijn van een eigen kinderopvang of gastouderbureau? Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor kinderopvang.

Contacteer ons